Werkcode: 396134

Schoonheid moet worden gezien

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Schoonheid moet worden gezien van Jaap Kloppenburg

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Schoonheid wordt bepaald door de cultuur. Normen bepalen wat mooi is of niet. Toch is schoonheid ook universeel. Het wordt bepaald door iemands smaak. Maar schoonheid proef je niet, hoor je niet, ruik je niet en voel je niet. Schoonheid zie je. Soms moet je aan de schoonheid worden ontdekt doordat het blote oog het niet ziet. Bijvoorbeeld als het ver weg is, of als het heel klein is. Soms is het alleen te zien met een geestes oog. Hulpmiddelen kunnen daarbij van nut zijn....

Over Jaap Kloppenburg

Jaap Kloppenburg profielfotoFotografie is voor mij begonnen in het analoge tijdperk; met diafilms. Inmiddels fotografeer ik al enige jaren digitaal en al die tijd met een Nikon. Ik heb hier een selectie aan foto's neergezet. Als u op mijn website, Flickr of 500px een foto van mij ziet, die u wel graag zou bestellen, maar hier niet bij staat, stuurt u mij dan een bericht op info@jaapkloppenburgfotografie.nl.

Alle werken